Kérdése van?

Keresztnév
Vezetéknév
Telefonszám
E-mail cím
   Elfogadom a személyes adataim az oldal Adatvédelmi nyilatkozatában leírtak szerinti kezelését: Adatvédelmi tájékoztató *
Üzenet
* A kérdés benyújtásához kötelező kitölteni

A P&G az eset kivizsgálása, megválaszolása, áttekintése, illetve lezárása érdekében kéri Öntől személyes adatainak megadását. Lehetséges, hogy az esetet az Ön személyes adatai nélkül is tudnánk kezelni, de több oka is van annak, amiért általánosságban szükségünk van ezekre az adatokra:
Hogy reagáljunk Önnek, valamint információt, termékeket, visszatérített pénzösszeget vagy más anyagot küldjünk az eset lezárása érdekében. 
Hogy a súlyos panaszokról be tudjunk számolni a szabályozó hatóságoknak.
Hogy megelőzzük a csalásokat.
Hogy felismerjük a földrajzi adatokból kirajzolódó trendeket.
Hogy később megkérdezhessük Önt az eset megoldása közben nyújtott szolgáltatás minőségéről.
Adatait megbízható szolgáltatóinkkal, illetve a hatóságokkal is megoszthatjuk, hogy teljes mértékben meg tudjuk oldani az esetet, és kikérhessük véleményét az általunk nyújtott szolgáltatásról. Adatait az Ön további hozzájárulása nélkül nem használjuk fel más célokra, például marketingmegkeresésekhez.
 
Személyes adatait az eset jellegétől függően egy ideig megőrizzük. Mindez a P&G adatmegőrzési szabályainak, valamint a jogi és szabályozási előírásoknak megfelelően történik. Ha például súlyos panaszok érkeznek valamelyik termékünk minőségére, ezek egy részét be kell jelentenünk a szabályozó hatóságoknak, az ilyen adatokat pedig jóval hosszabb ideig meg kell őriznünk, mint ha például általános megkeresésről lenne szó.
 
A P&G fogyasztóvédelmi nyilatkozatának teljes szövege itt olvasható:adatvédelmi szabályzat .
Betöltöttem 16. életévemet
 


Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!

Sütik elfogadása